Daniela Gavankar este psiholog specialist, formator si supervizor acreditat de Colegiul psihologilor din Romania.
Lector universitar, preda ABA la Universitatea Spiru Haret masteranzilor de la masterul de Psihologie clinica.
Cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniul autismului, Daniela Gavankar este lector in cadrul tuturor manifestarilor de profil din Romania, fiind autor de carte si nenumarate articole stiintifice.
Sustine cursuri acreditate de formare continua pentru psihologi din anul 2016 si organizeaza numeroase workhopuri pentru parinti, educatori si invatatori inca din anul 2008.

Sumar temă Conferința Internațională ABA:

Ce se poate face cand nu vorbeste copilul?

Copilul mic isi foloseste gurita la mancat, cu toate operatiunile acestui proces, si la vorbit, din nou, cu tot ce implica si acest proces.

Cand copilul nici nu mananca corect, nici nu vorbeste adecvat, atentia se va muta pe achizitiile premergatoare vorbirii.

Workshopul va descrie pas cu pas etapele dezvoltarii limbajului de la vocalizarile spontane si pana la vorbirea fluenta si functionala, modalitati de stimulare a limbajului verbal si non-verbal, limitele in dezvoltarea limbajului, prerechizitele necesare pentru o participare eficienta la sedintele de terapie. Tot in cadrul workshopului vom incerca sa clarificam cine stimuleaza limbajul, cat de mult, unde si cat de accelerat poate fi acest proces.

Vezi programul