Georgiana Trancău este consilier psihologic și psihopedagog acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Ea are un masterat în terapie logopedică și o experiență de 8 ani în aplicarea analizei comportamentale aplicate ABA.

Domeniul de practică profesională se axează cel mai mult pe studiul și intervenția în tulburările de limbaj, vorbire și comunicare întâlnite la copii.

Sumar temă Conferința Internațională ABA:

Motivația: cheia învățării limbajului la copiii cu autism

Limbajul, o arie destul de afectată în cazul tulburării de spectru autist a devenit un subiect care m-a motivat, astfel că m-am îndreptat către studiul și intervenția în acest domeniu.

Parcursul formării profesionale mi-a oferit ocazia să acumulez  multe informații și cunoștințe științifice însă din practică am învățat cel mai mult. De la părinți, terapeuți, coordonatori și nu în ultimul rând de la copii am învățat ce rol important îl are motivația în învățarea abilităților lingvistice. Lucrarea prezintă rezumatul unor studii din domeniul analizei comportamentale aplicate, recomandări ale lui Robert Schramm dar și concluzii din practica profesională.

Oferind propriul model de lucru, îmi propun ca prin această prezentare să împărtășesc o serie de instrumente și metode, atât pentru părinți cât și pentru profesioniști , de motivare și încurajare în învățarea limbajului.

Vezi programul