AMALIA LUPU este psiholog cu drept de liberă practică în domeniul Psihopedagogiei Speciale, logoped și terapeut ABA cu o experiență de peste 9 ani, formator și lector, susține cursuri de specialitate pentru părinți și logopezi, membru în Asociația Specialiștilor în Terapia Tulburărilor de limbaj ( ASTTLR).

Este coordonatorul departamentului de Logopedie al Asociaței Help Autism și este specializată în stimularea și corectarea limbajului verbal și non-verbal al copiilor cu autism.

Susține ateliere de socializare și creație, terapie ocupațională și ergoterapie adresate copiilor intre 1,8 ani și 10 ani.

Presenting at the Bucharest International ABA Conference:

Terapia miofuncțională în logopedie

Terapia miofuncțională are ca scop principal corectarea și eliminarea simptomelor disfuncționale orale, care afectează creșterea, dezvoltarea și funcționarea normală a feței, a maxilarelor și a aparatului fonoarticulator al copiilor.

Ne propunem să prezentăm activități practice pentru îmbunătățirea simptomelor și metodele de intervenție necesare pentru integritatea anatomiei aparatului fonoarticulator.

See the program